Modul auto AMTS GSM C02

Pornirea de motor AMTS GSM C02 este un sistem electronic cu ajutorul caruia se poate realiza pornirea motorului masinii de la distanta (alaturi de comunicatorul GSM ML20).

Daytime Running Lights

Modulul DRL - Daytime Running Lights (denumit şi "Lumini de zi")permite reglarea intensităţii luminoase a fazei lungi pentru a o putea folosi pe post de fază scurtă pe timpul zilei.

Semnalizare cu impuls

Poate fi montat pe orice mașină care are becurile de semnalizare conectate permanent la masă (GND) și comanda din releu este pe +12V. Se montează în paralel cu instalația originală...

Modul drl pe faza lunga

Modul DRL reglaj din push-buton

Comunicatorul ML20GSM

Comunicatorul ML20GSM este o versiune compactă şi îmbunătăţită a modelului ML10GSM. Are la bază un modul GSM quad-band (850/900/1800/1900MHz). ML20GSM dispune de acelaşi număr de intrări (8) şi de ieşiri (8) digitale programabile

SMART-ML10 aplicaţie ANDROID

Comunicatorul ML10GSM asigură transmisia şi recepţia unor comenzi prin intermediul reţelei GSM de pe un telefon mobil sau de la alt modul ML10GSM. Are la bază un modul GSM QUAD-BAND, ceea ce îl face pretabil pentru toate reţelel GSM...

Termostat digital cu două praguri THERMO77

Produsul este un termostat ambiental care măsoară temperatura înconjurătoare şi lucrează împreună cu comunicatorul GSM ML10. Are o funcţie de comparare a temperaturii măsurate cu două niveluri de temperaturi de referinţă setabile de utilizator.

Modul ML88D - 8 intrări și 8 ieșiri izolate

Modulul ML88D este o extensie de 8 intrări și 8 ieșiri izolate pentru MLxxGSM. Are 8 intrări digitale ăi 8 ieșiri prin relee (8A rezistiv, 5A inductiv). Intrările sînt izolate, motiv pentru care are nevoie de două surse de alimentare (Jack de 2.1mm)

Interfaţă CAN

Este o interfaţă care extrage anumite mesaje CAN de pe bus-ul maşinii, le interpretează şi le transferă către modulul de pornire sau către comunicatorul GSM. De asemenea, poate transmite pe bus mesaje CAN primite de la celelalte module.

Extensii de intrări şi ieşiri

Extensiile sînt module de intare sau ieşire pentru ML10 sau ML20. Ele sînt realizate pentru a putea fi cascadate, adică pe o şină se poate monta un număr variabil de module de intrare sau ieşire, în funcţie de necesitate.

Comunicatorul ML10GSM

Comunicatorul ML10GSM asigură transmisia şi recepţia unor comenzi prin intermediul reţelei GSM de pe un telefon mobil sau de la alt modul ML10GSM. Are la bază un modul GSM QUAD-BAND, ceea ce îl face pretabil pentru toate reţelel GSM...